Pet Tag – Сите информации на дланка

Никогаш повеќе нема да го изгубите вашиот миленик. Со Pet Tag секој ќе може да ги добие вашите информации, да ве контактира и безбедно да го врати вашиот миленик.

Pet Tag – Сите информации на дланка

Video tutorial - Mobile Video tutorial - PC

Како работи?

Купете го вашиот Pet Tag

Купете го вашиот Pet Tag во некој од продажните места или од нашата интернет и инстаграм страна.

Влезете на страната www.virtus.mk

Најавете се на страната со претходно добиеното корисничко име и лозинка, внесете ги вашите податоци и податоците на вашиот миленик кои сакате да се покажат при скенирање на Pet Tag-от.

Закачете го Pet Tag-от на ремчето

Закачете го Pet Tag-от на ремчето од вашиот миленик и уживајте во вашите прошетки без притоа да се плашите дали ќе го изгубите.

Технологијата на Pet Tag

Технологијата на Pet Tag

За изработка на Pet Tag се користи принт на фолија кој е отпорен на УВ зраци, надворешни влијанија и физички оштетувања со што се добива долготрајност на самиот производ. Истиот не е штетен за Вас, вашиот миленик и околината. Pet Tag користи најнова технологија од областа на NFC. NFC технологијата овозможува брз трансфер на информации од самиот чип до мобилниот уред, преку кој се вчитуваат внесените податоци. NFC чипот е отпорен на надворешни влијанија и има IP68 вредност што значи дека истиот е водоотпорен (тестиран на длабочина од 1м во времетраење од 5 часа), работи на температура од -20°C до +65°C и поседува ISO стандард. QR Code претставува вид на дигитална етикета која се користи за зачувување на информации со кој се овозможува трансфер на истите преку негово скенирање.

Влезете на страната www.virtus.mk

Најавете се на страната со претходно добиеното корисничко име и лозинка, внесете ги вашите податоци и податоците на вашиот миленик кои сакате да се покажат при скенирање на Pet Tag-от.

Влезете на страната www.virtus.mk