Сите информации на дланка

Pet Tag

Никогаш повеќе нема да го изгубите вашиот миленик. Со Pet Tag секој ќе може да ги добие вашите информации, да ве контактира и безбедно да го врати вашиот миленик.

 

Најавете се и пополнете ги податоците за вашиот миленик.

RedSpace

Настаните можат да бидат уште поинтерактивни со користење на 360VideoBooth каде што гостите се во можност да снимат видео од секој агол.

 

Follow us on TikTok

Follow us on Instagram

Watch us on YouTube